Купити квартиру в Дніпрі

ДТП на блокпосту Києва – водій «Рено» збив військову на переході

ДТП на блокпосту Києва – водій «Рено» збив військову на переході (фото)

У ДТП на блокпосту Києва постраждала співробітниця прикордонної служби. Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізовано.

Про це повідомляє НСН з посиланням на пресслужбу київської Нацполіції.

Водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по пішохідному переході, йдеться у повідомленні.

Подія сталась вчора ввечері о 21:25 годині 6 листопада у Деснянському районі столиці.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, 66-річний чоловік, керуючи автомобілем «Рено», рухався по проспекту Броварському зі сторони м. Бровари у напрямку м. Києва. При в’їзді до столиці водій скоїв наїзд на працівницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту та саме переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження, тож її госпіталізували у лікарню. Керманич пройшов перевірку на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, який показав, що чоловік тверезий.

ДТП на блокпосту Києва – водій «Рено» збив військову на переході (фото)1

Вказану подію слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі деталі ДТП. Триває слідство.

Ще новини України: Суддя «відмазала» сина-порушника, а через 1,5 роки він вбив її, влаштувавши ДТП

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×