Купити квартиру в Дніпрі

Ворожий безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі, чоловік загинув

Ворожий безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі, чоловік загинув661

Вдень 23 листопада російський безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі Херсонської області, чоловік загинув на місці. Також окупанти обстріляли села в Херсонському районі, в одному з яких загинули двоє людей, є поранені.

Про це НСН повідомляє з посиланням на очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.

«російська армія вбила літнього жителя Берислава. Близько 11:30 окупанти з безпілотника атакували велосипедиста, який рухався вулицею. На жаль, 70-річний чоловік отримав поранення, несумісні з життям», йдеться у повідомленні.

Також окупанти здійснили масований обстріл населених пунктів Херсонського району, повідомляє прокуратура області.

«В одному із сіл, яке атакували близько 12:15 загинуло двоє людей – чоловік та жінка. Наразі відомо, про ще пʼятьох цивільних, які отримали травми різного ступеню тяжкості. Дані уточнюються. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди», йдеться у повідомленні.

обстріл Херсонщини

Ворожий безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі

Ворожий безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі, чоловік загинув2

Ворожий безпілотник атакував велосипедиста у Бериславі, чоловік загинув1

Ситуація на Херсонщині

«За минулу добу російські війська здійснили 65 обстрілів, випустивши 287 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 29 снарядів», йдеться у ранковому зведенні Прокудіна.

російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області, територію заводів, навчальний заклад, медичну установу та магазин у Херсоні.

Через російську агресію 1 людина загинула, ще 1 – дістала поранення.

Ще новини України: У Львові люди у військовій формі заштовхали чоловіка в мікроавтобус і вибили телефон з рук жінки, яка це знімала – що кажуть у ТЦК

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×