Купити квартиру в Дніпрі

Росія атакувала Славуту на Хмельниччині: багато руйнувань, є постраждалі, не працюють освітні заклади

Росія атакувала Славуту на Хмельниччині: багато руйнувань, є постраждалі, не працюють освітні заклади

Росія атакувала Славуту на Хмельниччині вночі 25 жовтня. Тут багато руйнувань, є постраждалі, сьогодні не працюють освітні заклади. Про це повідомляють у міській адміністрації, передає НСН. Міський голова Василь Сидор звернувся до мешканців.

Близько 5-ї ранку 25 жовтня мешканців Славути просили бути в укриттях до окремого повідомлення і закликали зберігати інформаційну тишу.

Також людям повідомили, що освітні заклади громади 25 жовтня не працюють.

Згодом до мешканців звернувся міський голова Василь Сидор, який повідомив про численні пошкодження внаслідок російської атаки. Він запевнив, що працюють усі служби, а постраждалим надається необхідна допомога. Закликав громадян підтримувати одне одного. Подробиці пообіцяв розповісти пізніше.

Росія атакувала Славуту на Хмельниччині: звернення мера

Мешканців Славути, чия оселя (багатоповерхівка чи приватний будинок) постраждала внаслідок надзвичайної ситуації 25 жовтня 2023 року, просять:

  • здійснити фіксацію пошкоджень (фото, відео);
  • зателефонувати за наступними номерами: 098 638 92 11, 7-20-47, 7-11-68;
  • назвіть адресу, ПІП, зворотні контактні дані.

У порядку черги відповідна комісія обстежуватиме об’єкти за зверненнями. За результатом обстеження, буде надаватись допомога на ліквідацію пошкоджень.

Користувачі публікують у мережі відео наслідків удару по Славуті. Зокрема, у місті пошкоджено залізничний вокзал.

Пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури

У Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулось їх падіння на території об’єкта критичної інфраструктури. Про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями, – йдеться у повідомленні Тюріна у Фейсбуці

Ще новини України: Росіяни вдарили по Покровську 13 жовтня вранці: є загиблий, багато поранених і руйнувань (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×