Купити квартиру в Дніпрі

Удар по аеродрому на Хмельниччині: українців просять не драматизувати ситуацію

Удар по аеродрому на Хмельниччині: українців просять не драматизувати ситуацію

В ніч на понеділок 29 травня у Хмельницькій області під час повітряної тривоги через масовану російську атаку лунали вибухи. А згодом влада повідомила про удар по аеродрому на Хмельниччині. Українців просять не драматизувати ситуацію навколо цього. З такою заявою виступили у Повітряних силах, передає НСН.

Про це в ефірі програми Радіо Свобода “Свобода LIVE” 29 травня сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Він підтвердив влучання в межах району аеродрому.

Водночас у Повітряних силах не стали коментувати, яка техніка перебувала на летовищі, куди саме було влучання та розкривати деталі російської атаки, аби не допомагати цим ворогу.

Удар по аеродрому на Хмельниччині: українців просять не драматизувати ситуацію

Я хочу сказати, що боєздатність там буде відновлено. Не варто драматизувати ситуацію, – додав Ігнат.

Українців просять не драматизувати удар по аеродрому на Хмельниччині: відео

Удар по аеродрому на Хмельниччині: українців просять не драматизувати ситуаціюУдар по аеродрому на Хмельниччині: українців просять не драматизувати ситуацію

Нагадаємо, Хмельницька обласна військова адміністрація поінформувала, що 29 травня російські окупаційні війська вдарили по кількох об’єктах на території Хмельницької області, один з яких виявився військовим. Внаслідок атаки розпочалися пожежі, також було виведено з ладу 5 літальних апаратів.

Зазначимо, що росіяни б’ють по Хмельничиині від самого початку повномасштабної війни. Одним із найпотужніших став удар 29 березня 2022 року, оли внаслідок ракетного удару по аеродрому Старокостянтинова, було знищено усі запаси паливно-мастильних матеріалів.

Ще новини України: Масована повітряна атака 29 травня – все, що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×