Купити квартиру в Дніпрі

На Харківщині через обстріли сталися масштабні пожежі і четверо поранених

На Харківщині через обстріли сталися масштабні пожежі: четверо поранених

На Харківщині через обстріли сталися масштабні пожежі увечері 23 жовтня. На жаль, є постраждалі. Про це повідомляють у ГУ ДСНС Харківської області, передає НСН.

Протягом минулої доби на Харківщині через обстріли зафіксовано 2 пожежі

О 17:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про першу з них, що сталася у селищі Козача Лопань Харківського району. Снаряди влучили по житловому будинку та гаражу. Загальна площа пожежі склала близько 420 кв.м. До її ліквідації були залучені 3 одиниці техніки та 18 рятувальників. О 23:40 вогнеборці ліквідували вогонь. Постраждалих немає.

О 23:09 розпочалася друга пожежа, яку спричинили окупанти. Цього разу у селищі Борова Ізюмського району. За його межами у лісовому масиві горіла хвойна підстилка на площі 300 кв.м. Крім того, уламками снарядів пошкоджено двоповерховий житловий будинок. Четверо людей отримали поранення. З пожежею боролись рятувальники 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини, котрі о 23:45 загасили її.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 92 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Правоохоронці показали наслідки обстрілу Борової

Ввечері 23 жовтня армія Росії обстріляла Борову Ізюмського району. Слідчі відкрили кримінальні провадження у зв’язку з порушення законів та звичаїв війни.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

«23 жовтня близько 22:45 російські військовослужбовці з РСЗВ обстріляли смт Борова Ізюмського району. Пошкоджено низку житлових будинків. Отримали поранення четверо мирних мешканців: двоє чоловіків 58 та 65 років, 42-річна та 68-річна жінки», — йдеться в повідомленні

наслідки обстрілу Борової

наслідки обстрілу Борової

наслідки обстрілу Борової

наслідки обстрілу Борової

наслідки обстрілу Борової

наслідки обстрілу Борової

Ще новини України: Росіяни скинули бомбу на будинок в Ізюмському районі: є загиблі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×