Купити квартиру в Дніпрі

Мешканка Миколаєва поцупила сумку з грошима у поліцейського з патрульного авто – як її покарали

Мешканка Миколаєва поцупила сумку з грошима у поліцейського з патрульного авто – як її покарали

Мешканка Миколаєва поцупила сумку з грошима у поліцейського прямо з заднього сидіння патрульного авто. Її вже судили і винесли вирок. Про це пише Преступности.Нет, передає НСН.

У Миколаєві місцевій жительці призначили два роки іспитового строку за крадіжку сумки з грошима патрульного у службовому автомобілі. Про це стало відомо з відповідного вироку суду.

Вказано, що після 12-ї години ночі 30 квітня жінку везли на задньому сидінні службового автомобіля патрульної поліції Mitsubishi Outlander. Там же була і сумка поліцейського, в якій знаходилися три тисячі гривень. Жінка прихопила з собою вказану сумку і згодом потратила гроші на свій розсуд.

Її дії кваліфіковано за частиною 4 статті 185 КК України, тобто таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану.

Обвинувачена Людмила Б. та прокурор уклали в кінці вересня угоду про визнання винуватості. Сторони також дійшли згоди щодо міри покарання — п’ять років позбавлення волі, але з одночасним звільненням від покарання та призначенням іспитового терміну.

Суд затвердив вказану угоду з мірою покарання.

Як саме жінка вночі опинилася у автомобілі патрульних — у вироку не розголошується. Проте відомо, що вказана особа вже має погашену судимість, також раніше притягувалася до адміністративної відповідальності за хуліганство.

Ще новини України: Ексначальниця відділення «Укрпошти» привласнила ковбасу та гроші з каси – як її покарали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×