Купити квартиру в Дніпрі

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті – Відео

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті – Відео

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті. Відповідне відео виклав відомий у Кривому Розі громадський діяч Микола Колесник, передає НСН.

Особу “героя” вже встановлено. Ним виявився 22-річний Захар Палатін. На відео молодчик заявляє, що пишається тим, що не допомагає українській армії ні грошима, ні гуманітаркою. Також він називає українських захисників “гарматним м’ясом”, усіляко їх принижує і бажає їм смерті.

“Прийдуть орки – буду жити під ними спокійно. Мені пої*ати. І не треба мені розповідати про патріотизм ваш”, – каже він на відео.

Судячи з відео, криворіжцю не сподобалось, що його зупинили на в’їзді у місто і попросили показати вміст багажника – чим “зіпсували настрій”. Також Захара Палатіна обурило, що військові, яких він називає “тваринами”, “мавпами” і багатьма іншими словами, “торкнулися машини” і “ледь не пошкрябали її автоматом”.

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом»: відео

“Чувак, ти попав. Навіть манікюр не допоможе. І це карна справа як мінімум. Захар, хлопчик, як в тебе справи?”, – підписав відео Колесник.

Наразі відомо, що Захар Палатін користується номером телефона +38 097 480 16 61. Українців закликають телефонувати і писати йому та передавати палкі привіти.

Також у мережі з’явилися державні номери авто, на якому пересувається зрадник, а також адресу його проживання.

Справжнє ім’я молодика підтвердив Володимир Палатін, який назвався родичем його родичем.

СПРАВЖНЄ ІМ’Я Захар Палатін, ця інформація відповідає дійсності. Це мій родич, але ЗРАДНИК НАШОЇ ДЕРЖАВИ.
Вдалого полювання!!! Зовсім не мажор, а просто ху@ло!!! – написав він.

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті – Відео

Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті – Відео Мешканець Кривого Рогу назвав Захисників України «гарматним м’ясом» і побажав їм смерті – Відео

У коментарях дописувачі інформують, що зрадник вже видалив і відео, і свої акаунти в соцмережах. Але – пізно. Сподіваємось, він буде покараний у рамках закону.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×