Купити квартиру в Дніпрі

Із аеропорту Бориспіль вилетів пасажирський літак: що відомо

Із аеропорту Бориспіль вилетів пасажирський літак

З міжнародного аеропорту Бориспіль вилетів пасажирський літак Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express. Він застряг в аеропорті з 24 лютого 2022 року. Про це повідомили у пресслужбі аеропорту, передає НСН.

Із аеропорту Бориспіль вилетів пасажирський літак

Як відомо, літак вилетів сьогодні, 19 грудня, близько дев’ятої ранку до аеропорту в Європі.

“Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту”, — наголосили у повідомленні.

Зазначається, що з моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту “Бориспіль”, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Скільки літаків вже вилетіло з аеропорту з початку великої війни

Коли в Україні було закрито повітряний простір, а саме з 24 лютого 2022 року, повітряні судна Skyline Express знаходилися на стоянці в аеропорту “Бориспіль” та проходили постійну технічну підтримку та обслуговування.

“Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту “Бориспіль” з початку війни. Навіть при закритті повітряного простору, аеропорт “Бориспіль” залишається спрямованим на забезпечення операційної готовності та фінансової стійкості, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу”, — наголосили у повідомленні.

Раніше ми писали: Аеропорт Бориспіль почав набирати людей на різні вакансії: про що це свідчить

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×