Купити квартиру в Дніпрі

Обстріл Куп’янська 17 лютого – зруйновано житловий будинок, під завалами можуть бути люди (фото)

Обстріл Куп’янська 17 лютого – зруйновано житловий будинок, під завалами можуть бути люди (фото)

Окупанти здійснили обстріл Куп’янська 17 лютого. Внаслідок удару було зруйновано будинок на 2 під’їзди. Під завалами можуть бути люди

Росія обстріляла Куп’янськ, що на Харківщині. Окупанти зруйнували житловий будинок та пошкодили інші будівлі.

Внаслідок російського обстрілу у Куп’янську зруйнований житловий будинок на 2 під’їзди. Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає НСН.

Що ще відомо про наслідки атаки

Як пояснив Синєгубов, загарбники обстріляли Куп’янськ 17 лютого близько 13:30. Внаслідок атаки було зруйновано двоповерховий будинок на 2 під’їзди, а щонайменше 5 приватних будинків зазнали пошкоджень.

“Дві жінки із травмами шпиталізовані до медичних закладів, одному цивільному чоловіку надали допомогу на місці. Під завалами можуть перебувати люди”, -– заявив глава Харківської ОВА.

Пізніше він повідомив, що з-під завалів будинку врятували 69-річну жінку. Її ушпиталили з переломом кінцівки. Ліквідація наслідків атаки та пошукова операція тривають. Синєгубов заявив, що під завалами залишаються ще 2 людини.

Він додав, що росіяни продовжують завдавати авіаційних ударів по прикордонних населених пунктах Харківщини. За цей день зафіксовано понад 10 таких ударів.

Обстріл Куп’янська 17 лютого – зруйновано житловий будинок, під завалами можуть бути люди

Обстріл Куп’янська 17 лютого – зруйновано житловий будинок, під завалами можуть бути люди

image 2

image 3

image 4

image (5)

image (6)

image (7)

image (8)

Що каже поліція

Поліція Харківщини уточнила, що окупанти обстрілювали Куп’янськ з 13:00 до 13:40. Попередньо, росіяни застосували авіаційні бомби типу ФАБ та КАБ-500. Загарбники поцілили по багатоповерхівці, приватним житловим будинкам та підприємству.

Правоохоронці заявили, що на цей час відомо про 3 постраждалих: 44-річного чоловіка та двох жінок. Також у поліції повідомили, що сьогодні близько 15:00 росіяни обстріляли Харківський район балістикою. На місцях подій працюють співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки, працівники ДСНС. Вони розбирають завали, проводять огляди та збирають речові докази.

Що каже прокуратура

Харківська обласна прокуратура показала, який вигляд має Купʼянськ після російського обстрілу.

За даними слідства, окупанти скинули на житлові квартали щонайменше 5 авіабомб, одна з яких влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Інша авіабомба теж влучила у будинок. У Купʼянську є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів.

У прокуратурі також уточнили, що двом пораненим жінкам 67 та 88 років. Пізніше прокуратура уточнила, що з інших адрес стало відомо про двох поранених чоловіків віком 69 та 44 років.

Ще новини Укрраїни:Росіяни бомбили Харківщину – є жертви, у Харкові 11 лютого День жалоби

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×