Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні – тепер у Нікополі

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні - тепер у Нікополі

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні – тепер у Нікополі. Внаслідок обстрілу після артилерійського удару тут виникла масштабна пожежа, передає НСН.

У соцмережах масово публікували моторошні фото і відео.

зображення viber 2024 03 06 16 11 35 683

зображення viber 2024 03 06 19 25 31 364

зображення viber 2024 03 06 19 27 17 513

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні - тепер у НікополіОкупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні – тепер у Нікополі

Згодом з’явилася офіційна інформація від ОВА, в якій підтвердили обстріл торгівельного центру і масштабну пожежу у ньому.

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні – тепер у Нікополі

Окупанти знищили шостий «Епіцентр» в Україні - тепер у Нікополі

Прокоментували подію і в компанії «Епіцентр».

Внаслідок ворожого обстрілу зруйновано торговий центр «Епіцентр» у Нікополі. На щастя, обійшлося без жертв, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що багатотисячне місто втратило один з небагатьох торгових об’єктів, який забезпечував людей всіма необхідними для життя товарами.

Це був один з найбільших торгових об’єктів Нікополя площею понад 5100 кв. З початку війни він не припинив функціонування.

Попри складну ситуацію в місті ми продовжували працювати, щоб люди мали можливість забезпечити себе найважливішими товарами. Боляче усвідомлювати, що в один момент перетворилося на звалище місце, куди сотні людей вклали багато власних зусиль та праці. Люди втратили своє місце роботи, а мешканці – оплот стабільності, – сказав директор з роздрібної торгівлі ТОВ “Епіцентр К” Дмитро Танько

Працівники пожежної безпеки міста та співробітники компанії доклали максимум зусиль для подолання вогню, але…

“Епіцентр” у Нікополі відкрився за півроку до повномасштабної війни – у серпні 2021 року. Ось як це було.

 

Знищений “Епіцентр” в Україні став шостим

З початку повномасштабної агресії проти України Епіцентр зазнав значних втрат. Об’єкти відомої національної мережі неодноразово були атаковані загарбниками. Раніше ворог повністю зруйнував п’ять торгових центрів компанії в Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові та Херсоні. Ще частина об’єктів мережі «Епіцентр» припинила роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та захоплення українських територій окупаційними військами.

Ще новини України: У Нікополі розстріляли заступника міського голови (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×