Купити квартиру в Дніпрі

Нічна атака на Ржищів: серед загиблих водій швидкої, серед постраждалих дитина

Нічна атака на Ржищів:  серед загиблих водій швидкої, серед постраждалих дитина

Нічна атака на Ржищів у Київській області забрала мінімум чотири життя, попередньо 20 людей постраждали, передає НСН. Росія атакувала область дронами-камікадзе.

За інформацією рятувальників, внаслідок атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

Російські війська в ніч на 22 березня атакували Україну за допомогою ударних БПЛА Shahed. Внаслідок чого у Київській області пошкоджено цивільний об’єкт. За попередніми, семеро людей загинули, ще 20  були поранені. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Тут розповіли також, що на місці удару почалася пожежа, її вдалося ліквідувати. Продовжують працювати співробітники ДСНС, поліцейські та екстрені служби. Потерпілим надається допомога.

Нічна атака на Ржищів: серед загиблих водій швидкої, серед постраждалих дитина

В ДСНС уточнили, що “приліт” зафіксували у місті Ржищів Київської області. Внаслідок чого частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

Станом на 07:00 було відомо про те, що загинуло троє людей, травмовано двоє людей, а одну вдалося врятувати з-під завалів.

Нічна атака на Ржищів: серед загиблих водій швидкої, серед постраждалих дитина

Згодом стало відомо, що  20 людей були доставлені до лікарні. Поліція евакуювала понад 200 осіб. Доля п’яти осіб була невідома.

Про це повідомляв керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Поліція та екстрені служби евакуювали понад 200 осіб. Одна частина будівлі гуртожитку була практично повністю зруйнована. Почалась пожежа. Понад 20 осіб було доставлено до лікарні. Доля ще 5 людей невідома. Працівники ДСНС і поліція зараз допомагають ліквідувати наслідки руйнувань, – йдеться в повідомленні

Ще пізніше з’явилася інформація про те, що з-під завалів витягли тіло четвертого загиблого.

А у другій половині дня повідомили, що кількість загиблих від влучання російського дрона в будівлю гуртожитку в Ржищеві зросла до сімох. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов.

І вже увечері у ДСНС повідомили, що загиблих 8. При цьому ще четверо людей можуть знаходитися під завалами.

Серед загиблих водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. Серед постраждалих – 11-річна дитина. Вона у лікарні.

Нічна атака на Ржищів: серед загиблих водій швидкої, серед постраждалих дитина

Відео моменту прильоту одного із дронів по Ржищіву

Водночас у Київській міській військовій адміністрації додали, що вночі 22 березня навколо Києва літали 8 ворожих безпілотників Shahed, однак їх усі вдалося збити українській ППО. Остання повітряна тривога в місті тривала близько 4 годин.

Ще новини України:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×