Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Літак з Навальним вилетів до Німеччини

Літак з Навальним вилетів до Німеччини

Літак із російським опозиціонером Олексієм Навальним залишив РФ. Російські лікарі дозволили перевезти опозіціонера на лікування до Німеччини. Про це НСН повідомляє з посиланням на Бабель, який посилається на прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш.

Разом з політиком полетіла його дружина Юлія. Літак вирушив до Берліна. Зазначимо, що російські лікарі не погоджувались віддати німецьким колегам Навального. Вони заявляли, що його стан «нетранспортабельний», хоча закордонні лікарі це заперечували та наголошували, що у них є всі умови, аби безпечно його перевезти.

21 серпня дружина Навального Юлія звернулась особисто до Путіна з проханням надати дозвіл на евакуацію чоловіка до Німеччини. Цього ж дня німецькі лікарі навістили Навального, але Юлії не дали з ними поспілкуватись.

Нагадаємо, вранці 20 серпня стало відомо, що Навальний потрапив в реанімацію з ознаками сильного отруєння. Він повертався літаком з Томська до Москви, але під час польоту йому стало зле. Літак екстрено посадили в Омську.

У Навального припускають, що йому підсипали отруту в чай — це єдине, що він пив уранці. 21 серпня в лікарні назвали основний діагноз

Лікарі назвали основний діагноз Навального — порушення обміну речовин і падіння рівня цукру в крові.

Літак з Навальним вилетів до Німеччини

Раніше ми повідомляли: Ми готові застосувати зброю на ураження – Міністр оборони Білорусі

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×