Купити квартиру в Дніпрі

19
19

Таїсія Повалій заспівала “Ти ж мене підманула” на концерті “Пісні русского міра”

Таїсія Повалій заспівала Ти ж мене підманула на концерті Пісні русского міра1

Таїсія Повалій, співачка українського походження, яка стала рупором Кремля, пробила чергове дно та виступила на концерті “Пісні русского міра”.

Цинізму ситуації додає той факт, що співала запроданка українську народну пісню “Ти ж мене підманула”, для чого навіть згадала рідну мову.

Відео з виступу зрадниці поширили її фан-акаунти у Instagram. Відомо, що проходило пропагандистське шоу, організоване Z-патріотами, на сцені Кремля, передає НСН з посиланням на Обозреватель.

Концерт вийде в ефір на російських каналах 4 листопада цього року. Це вже традиційна програма пропагандистів у так званий “День народної єдності” та “День військової слави Росії”.

Повалій не гидує виступати на подібних шабашах з українськими піснями, чим просуває в маси наратив про “братні народи”.

“Ти ж мене підманула” Повалій співала в компанії Кубанського козачого хору. Поки вони цинічно танцювали під українську народну пісню у Кремлі, на екранах показували жовті соняшники.

Таїсія Повалій заспівала Ти ж мене підманула на концерті Пісні русского міра

А нещодавно Повалій засвітилася в окупованому Луганську. Там зрадниця розважала загарбників, які власноруч вбивають її співгромадян, на церемонії відкриття меморіального комплексу “Гостра Могила”.

Читайте ще: “Мы здесь русские, у нас своя страна” – продавчиня парфумів з Дніпра потрапила у гучний скандал

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×