Купити квартиру в Дніпрі

13
13

Олег Винник повертається на сцену: де виступить співак

Олег Винник повертається на сцену

Співак Олег Винник повертається на сцену. Він планує виступити у Німеччині, Австрії, Чехії та Польщі.

Про повернення артиста повідомила голова його фан-клубу Валерія Барон, передають Новини України – НСН.

«Починається нова епоха. Я неймовірно рада цій спільній нашій з вами події! Щось велике наближається… З любов’ю до Всіх Вас!  Будь поруч, коли музика знову проникне крізь стіни!», написала Валерія.

Улюбленець мільйонів  планує виступити з концертами у Німеччині, Австрії, Чехії та Польщі. Вже відкритий продаж квитків.

Олег Винник повертається на сцену

@olegg.vynnyk.original 🇺🇦: “Будь поруч, коли музика знову проникатиме крізь стіни! 🎵✨ Зареєструйся на www.tsgpresents.com, щоб не пропустити велике повернення. 🔥 #BackOnStage #Comeback2024 #Olegg 🇬🇧: “Be there when the music breaks through the walls again! 🎵✨ Sign up now at www.tsgpresents.com and don’t miss the big comeback. 🔥 #BackOnStage #Comeback2024 #Olegg ♬ original sound – Olegg Vynnyk

«Артист здивує своїх шанувальників сенсаційним поверненням на сцену! Сенсація року: у 2024 році Олег повертається з грандіозним живим шоу – і це будуть єдині європейські концерти цього року! Але найкраще: квитки сильно обмежені, тому поспішай і забезпеч собі місце на цій незабутній події. Не пропусти можливість побачити, як Олег Винник з потужною енергією виконує свої найвідоміші хіти та приводить своїх шанувальників у захваті», пишуть в анонсі концертів.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Олег Винник виїхав до Німеччини. Причиною того стали проблеми зі здоров’ям артиста. Він не висловлював свою позицію щодо війни та не спілкувався з фанами.

 

Ще новини України: «Все рідше чути слово «Перемога», а голова в піску – безпечніше, ніж правда в очі» – Олег Сенцов

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу