Купити квартиру в Дніпрі

395
395

Ця свята людина *башить, щоб ця гн*да вела розгульне життя – військові запустили флешмоб з фото

флешмоб

Українські військові запустили флешмоб у мережі. Під хештегом «свята людина» захисники та захисниці України публікують свої фотографії до та після початку повномасштабної війни, передає НСН.

Військовослужбовці нагадують, що вони звичайні люди, які пішли в армію, щоб захистити своїх близьких і країну від загарбників і щоб мати можливість у майбутньому повернутися до цивільного життя.

На різних платформах захисники і захисниці розміщують фото із підписом: «Ця свята людина *башить, щоб ця гн*да далі вела розгульне життя».

Бійці показують, яке життя вели до війни – грали на гітарі, подорожували, ходили в клуби, фарбували волосся, пили каву в Києві та робили багато звичних справ.

Як пишуть ЗМІ, флешмоб із подібним посилом запустила у соцмережі Twitter боєць тероборони Києва із псевдонімом «жаба польова».

«Ця свята людина є**шить, щоб ця гн*да вела своє розгульне життя», написала вона, прикріпивши до повідомлення фотографії себе у формі і в мирному житті.

жаба польова

Ідея сподобалася іншим військовослужбовцям і вони почали викладати у мережу свої світлини.

До флешмобу долучився і Максим Колесников – український захисник, якого повернули з російського полону і який знову пішов на війну. Він став відомим, коли його сфотографували з яблуком після обміну.

«Ця свята людина пішла на свою другу війну, щоб оця гн*да жила своє розкішне життя», написав військовий, який є київським бізнесменом та маркетологом.

Максим Колесников

Військові запустили флешмоб. Фото з мережі

антагоніст

вік мик

володимир

генріх

дещо змінилось

джастоля

жінка

Кий

подольське

ріна

свята людина

флешмоб військових

флешмоб

гострий дощ

діжурний

матріархалка

полевой врач

свята людина флешмоб

флешмоб свята людина

шутнік

Ще новини України: Стало відомо, як живуть командири полку «Азов» у Туреччині

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×