152
152

В Україні запускають новий проєкт реабілітації військових — подробиці

В Україні запускають новий проєкт реабілітації військових — подробиці

У Міністерстві оборони запускають пілотний проєкт комплексної реабілітації військових. Ініціатива буде цікава і цивільним, адже залучатимуть також цивільних фахівців, які зможуть рекрутуватися до ЗСУ на офіцерські посади.

Про це розповідають “Новини України – НСН” з посиланням на Міністерстві оборони України.

Психологічна реабілітація військових

У Міноборони розповіли про старт нового проєкту комплексної реабілітації військовослужбовців, до якого залучатимуть також цивільних фахівців, які матимуть можливість рекрутуватися до Сил оборони на офіцерські посади.

Представниця Міноборони Валентина Оболенцева розповіла, що основним завданням управління психологічного забезпечення є навчання військових фахівців-психологів. Підготовка фахівців відбуватиметься в межах базової військової підготовки.

В Україні запускають новий проєкт реабілітації військових — подробиці

В Україні запускають новий проєкт реабілітації військових — подробиці

За новим пілотним проєктом Міноборони психологічне відновлення включатиме можливість проходження реабілітації військовослужбовців разом з родинами.

“Передбачена тривалість психологічного відновлення становить 14 днів, працювати з військовослужбовцями буде як військовий, так і цивільний психолог. Медична допомога, фізична реабілітація і психологічна підтримка — це той комплекс заходів, необхідний для реабілітації наших полонених”, — розповіла т.в.о. управління психологічного забезпечення.

У планах — підвищувати кваліфікацію цивільних психологів і надавати їм можливість рекрутуватися у військо на офіцерські посади. Початок проєкту запланований на жовтень або листопад.

Зверніть увагу! Існує мобільний додаток “деДопомога“.

“деДопомога” – це новинний додаток, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про допомогу від благодійників та держави.

  • Грошові виплати;
  • Продуктові набори;
  • Одяг від благодійників;
  • предмети побуту від фондів;
  • тощо.

Встановивши додаток, ви щодня отримуватимете свіжі дані про це.
Додаток має інтуїтивний і зручний інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко знайти та прочитати новини про допомогу. Кожна новина має короткий опис, а також можливість переглянути повну версію статті з сайту прямо у додатку.

Завантажити додаток можна за цим посиланням: Де допомога – гроші, їжа, одяг

Ще новини України: Названо найбільший інфраструктурний проєкт за роки незалежності – він знаходиться на Дніпропетровщині

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу