147
147

Благодійники оплатять навчання безробітним у 4 областях: як подати заявку

Благодійники оплатять навчання мешканців, які втратили роботу через війну, у чотирьох областях України, передає НСН з посиланням на сторінку організації у Фейсбуці.

Програму підтримки для тих, хто давно хотів оволодіти додатковими навичками для збільшення можливостей у працевлаштуванні, але не має для цього ресурсів, реалізує ГО “Відповідальні громадяни”.

Організація оголосила реєстрацію зацікавлених осіб.

Благодійники оплатять навчання безробітних у чотирьох областях: хто і як може подати заявку

Програма розрахована на:

  • людей працездатного віку (чоловіки, жінки , які зараз проживають у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Харківській областях та втратили роботу через війну.

Подати свою заявку можуть як місцеві мешканці зазначених областей, так і ВПО.

Анкета для реєстрації http://surl.li/omrof

Після заповнення анкети та попереднього  відбору з вами зв’яжуться наші спеціалісти. Потенційні кандидати, яких буде обрано після проходження співбесіди, повинні розпочати навчання протягом січня-лютого 2024 року, – йдеться у повідомленні

Благодійники оплатять навчання безробітним у чотирьох областях: як подати заявку

ГО “Відповідальні громадяни” разом з партнерами продовжує створювати умови для сталого розвитку мешканців Східних регіонів України, щоб кожен з них мав гідне життя. Проєкт з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії саме про це, – додають благодійники

Ще новини України: У 6 областях України приймають заявки на грошову допомогу: як зареєструватися

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×