325
325

Хтось краде гроші у бажаючих отримати допомогу і направляє їх у благодійний фонд Ярової

Хтось краде гроші у бажаючих отримати допомогу і направляє їх у благодійний фонд Ярової

Хтось краде кошти у бажаючих отримати допомогу і направляє їх у благодійний фонд Ярової. Про це повідомила сьогодні волонтерка і громадська діячка Дана Ярова, яка відома тим, що багато років допомагає ЗСУ і не тільки. Про ситуацію Дана Ярова написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передає НСН.

Шановні! Я не знаю, хто той Робін Гуд. Але. Якась людина зробила чат-бот ( хибне посилання) як отримати допомогу від Евросоюзу, ООН, будь – яка фінансова допомога. Людина вводить свою картку, ім’я, на кого картка видана, та свій особистий СVV.  Після заповнення кошти перераховуються на мій фонд Громадська організація “Мрія дітей України”, – написала волонтерка

Хтось краде гроші у бажаючих отримати допомогу і направляє їх у благодійний фонд Ярової

Дана Ярова зазначила, що, на підставі заяви до відділення банку та поліції фонд такі кошти повертає людині, у якої їх поцупили.

Окрім того, нею, як Головою ГО, написана заява до Національної поліції Києва.

Волонтерка просить громадян бути уважними, коли вони реєструються на отримання допомоги. А також Дана Ярова звернулася до «робін гудів»

Але дуже прошу, думайте перед тим, як вас просять вказати свій CVV.  А від мене особисто прохання до Робін Гуда –  ви не спрощуєте моє життя, а ускладнюєте, бо я потім залучена в процес повернення коштів. ГО « Мрія дітей України» ніякого відношення до таких списань не має, – написала Дана Ярова

Вона просить максимально поширити дану інформацію.

Хтось краде кошти у бажаючих отримати допомогу і направляє їх у благодійний фонд Ярової

Ще новини України: «Вийшла на певний час з інфополя, зайшла та притухла» – волонтерка жорстко звернулася до українців

Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×