Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Догори “гусеницями”: відео з російським танком насмішило мережу

У середу, 9 лютого, на просторах соцмережі Twitter з’явилося відео з перевернутим російським танком. Інцидент зафіксували на території міста Слов’янськ-на-Кубані.

Записом поділився користувач під ніком IgorGirkin, котрий збирає відеодокази переміщення російської техніки, пише Телеграф, передає НСН.

Зазначимо, що Слов’янськ-на-Кубані є одним із районних центрів у Краснодарському краї. Станом на 2021 рік у ньому проживало близько 76 тисяч людей.

Відео було знято одним із водіїв, які проїжджали повз. Йому вдалося зняти, як біля узбіччя стоїть техніка, котра перевозила танк, а сама бойова машина лежить догори “гусеницями”.

“Красиве”,коротко і зрозуміло описав транспортну пригоду з танком користувач.

З ним погодилися багато інших користувачів Twitter, зокрема англомовних. Хтось жартує про алкогольне сп’яніння водія, хтось — що росіяни готові на все, аби не воювати.

російським танком

російським танком

російським танком

Слід зазначити, що останнім часом російським військовослужбовцям все частіше не щастить. Раніше повідомлялось, що путінські солдати поруч із кордоном України тонуть у бруді разом із технікою. Така ситуація склалася через дуже теплі, як для лютого, температури, що призвело до розмиття ґрунтових доріг у західних регіонах Росії.

російським танком

Слов’янськ-на-Кубані на карті

Російська пропагандистка Скабєєва вразила навіть ватажка “ДНР” (відео)

Красуня, але не твоя, – Зеленський відповів на заяву Путіна

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×