Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Красуня, але не твоя, – Зеленський відповів на заяву Путіна

Президент України Володимир Зеленський відповів президенту РФ Володимиру Путіну на його одіозні слова “терпи, моя красавица”. Їх очільник Кремля вжив у контексті України, коментуючи мінські угоди.

Зеленський під час брифінгу з Еммануелем Макроном зауважив, що Україна – справді красуня. Але слово “моя” з вуст Путіна – це вже занадто, повідомляє 24 канал, передає НСН.

“Я напевне відповім російською мовою, щоб автор афоризму (Путін – ред.) зрозумів мою відповідь. (Далі Зеленський перейшов на російську – ред.) Безумовно є речі, з якими не посперечаєшся із президентом РФ. Україна – справді красуня. Але щодо “моя”, те, що про Україну каже Путін, мені здається, тут уже невеликий перебір”,заявив Зеленський.

Зеленський наголосив, що Україна – терпляча, бо це – ознака мудрості. Це важливо для усієї Європи й дуже важливо для росіян.

“Бо від нашого терпіння залежить ескалація. Ескалація з іншого боку. Ми захищаємо свою країну. Ми на своїй території. Наше терпіння впливає на провокації. Коли ми не відповідаємо на них, а поводимося дуже гідно”,наголосив український лідер.

Нагадаємо, 7 лютого президент Росії Володимир Путін глузливо звернувся до Зеленського стосовно виконання Мінських угод щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, процитувавши російську приказку.

“У Києві то кажуть, що будуть виконувати (Мінські угоди – ред.), то кажуть, що це зруйнує їхню країну. І президент (України – ред.) чинний нещодавно заявив, що йому жоден пункт не подобається з цих Мінських угод. Ну, подобається, не подобається – терпи, моя красуне. (російською: “нравится, не нравится – терпи, моя красавица” – ред.). Треба виконувати. Інакше ніяк”,сказав він.

У Лівії знайшли пачки гашишу з портретами Путіна

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×