Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

МВС проведе масові навчання для населення на випадок надзвичайної ситуації

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що МВС проведе масові навчання для населення на випадок надзвичайної ситуації.

Про це НСН дізнався з повідомлення на порталі МВС.

“Міністерство внутрішніх справ України проведе тренування для населення на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Вони пройдуть у різних регіонах країни”, йдеться у повідомленні.

Монастирський також зазначив, що до навчань будуть залучені найкращі фахівці та інструктори ДСНС, НПУ, НГУ та ДПСУ.

“Акцент буде зроблено на питанні безпеки поводження з вибухонебезпечними предметами. Усі інструктори проходили потужні навчання за кордоном, у Британії, США, Канаді, Польщі та інших країнах”,розповів він.

Також буде перевірено роботу систем цивільної безпеки у населених пунктах, додав міністр.

В.о. голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що ДСНС вже розпочало підготовку до цих навчань.

“В онлайн-режимі було зібрано Державну комісію з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, для того щоб органи влади на місцях глибше зрозуміли зміст навчань. Водночас ми проговорили основні питання: оповіщення, порядок використання захисних споруд, евакуацію. Все це найпростіше, що потрібно для нормального функціонування системи цивільного захисту”,сказав Крук.

Як діяти у разі надзвичайної ситуації або війни: українцям дали інструкції

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×