Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

єБабуся: меми про безкоштовні смартфони пенсіонерам від Зеленського

У застосунку “Дія” з’явилось опитування, у якому українцям пропонують обрати назву для нової програми. Серед запропонованих варіантів: “Бабусяфон”, “єДідусь і єБабуся”, “єСмартфон”.

На заході Diia Summit-2022 у вівторок, 8 лютого, президент Володимир Зеленський анонсував нову державну програму, в рамках якої уряд планує видавати безкоштовно новенькі, сучасні, швидкі та якісні смартфони українцям повністю вакцинованим від коронавірусу віком від 60 років.

До гаджету додаватиметься і спеціальний пільговий тариф. Весною цього року хочуть почати реалізовувати проект.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров говорив, що у квітні запустять перший етап запису охочих на отримання смартфонів, а коли пристрої виготовлять – тоді й збираються їх видавати.

Крім того, для користувачів у “Дії” запустили послугу опитування громадської думки та одним із перших питань стоїть: як назвати програму з видачі телефонів пенсіонерам.

Пропонується кілька варіантів, серед яких “Бабусяфон”, “єБабуся” та “єДідусь”, “єСмартфон”.

Зеленський рекомендував “єСмартфон”, адже ця назва нікого “не скривдить” за ґендерною ознакою.

Ця ініціатива нікого не залишила байдужими, особливо користувачів у соціальних мережах. Інтернет “рябить” різними мемами на тему “Бабусяфонів”, тому gloss.ua вирішили поділитися з вами добіркою найкращих фотожаб і приколів, передає НСН.

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

єБабуся

Деякі “жартівники” вирішили згадати Юлію Тимошенко як одну з кандидаток пенсійного віку на отримання безкоштовного смартфону, зазначили, що наступним етапом стануть гіроскутери для бабусь, пропонують видавати комп’ютери батькам та багато іншого.

єБабуся

єБабуся

Безкоштовні смартфони для пенсіонерів – коли почнеться запис на отримання, розповів міністр

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×