Купити квартиру в Дніпрі

ОФІЦІЙНО! Ворог посилює атаки, щоб вийти на кордони Луганщини!

ОФІЦІЙНО! Ворог посилює атаки, щоб вийти на кордони Луганщини!

Ворог посилює атаки, щоб вийти на кордони Луганщини. Ворог наступає танковими полками. Застосовує КАБи і хімічну зброю. Про це повідомляє 3-тя окрема штурмова бригада у своєму Телеграм-каналі о 15:40 18 червня.

Зазначається, що смуга фронту Третьої штурмової на Харківщині, що межує з Луганщиною — сьогодні одна з найінтенсивніших ділянок наступу ворога. Найближче завдання окупантів — вийти до н. п. Чернещина — Першотравневе, з подальшим захопленням н.п. Борова, – йдеться у повідомленні, передають Новини України – НСН.

Щоб вийти на кордони Луганщини, ворог застосовує танки, КАБи і хімічну зброю

Проти підрозділів бригади — 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії рф. Ворог наступає танковими полками, залучає значну кількість артилерії та додаткові загони з ПВК і спецпризначенців. Застосовує FPV, КАБи й хімічну зброю.

Від травня бійці бригади знищили вже близько 1068 росіян, ще майже 2292 — це трьохсоті.

На штурми наших позицій противник кидає цілі взводи та роти особового складу. Їхню стрімку ліквідацію компенсує поповненням живої сили у кількості 250-400 солдат зс рф щотижня.

Не дивлячись на переважаючу кількість супротивника та відсутність резервів, бригада продовжує вже понад місяць утримувати визначені рубежі, – йдеться у повдіомленні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×