Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі підірвався пожежний автомобіль

На Донбасі підірвався пожежний автомобіль

У Луганській області рятувальники, які їхали гасити пожежу, підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Про це НСН повідомляє з посиланням на Громадське.

Один рятувальник та двоє працівників Державного лісомисливського господарства отримали контузію. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники їхали гасити пожежу, яка розповсюдилась від лінії розмежування між селами Болотяне та Сизе у Станично-Луганському районі.

Як передає Луганське обласне управління лісового та мисливського господарства, постраждалих направили до Станично-Луганської районної лікарні. Автомобіль же настільки пошкодило, що він не підлягає ремонту.

Зазначається, що періодично на вибухових пристроях, яких уздовж лінії багато, підриваються й українські військові. За даними Міноборони за 2019 рік, на підконтрольній Україні території Донбасу заміновано приблизно 700 тисяч гектарів: 560 тисяч у Донецькій області та майже 120 тисяч у Луганській області. Ще тоді попереджали, що ці цифри приблизні.

На Донбасі підірвався пожежний автомобіль

Раніше ми повідомляли: Багатоповерхівка згоріла за кілька годин: у Південній Кореї внаслідок пожежі госпіталізували 88 осіб (фото)

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×