Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Монастирський пообіцяв вогонь на ураження у випадках спроб захоплення адмінбудівель (відео)

Війна в України триває восьмий рік і більшість до цього звикли. Але можливий повномасштабний напад Росії на Україну сколихнув суспільство, і сьогодні ця тема у всіх на вустах. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до українців 14 лютого. Він попросив зберігати спокій і запевнив, що повторення Слов’янську у нашій державі не буде, передає НСН, посилаючись на МВС.

За словами Монастирського, 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть службу на захисті внутрішньої безпеки України. Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації ніхто не панікує і не боїться. Кожен просто виконує свою роботу задля спокою українців.

Ми віримо в наші Збройні Сили!  Вони разом з дипломатами і розвідниками забезпечують зовнішню безпеку України. А ми в Міністерстві внутрішніх справ не допустимо жодних сепаратистських проявів на кшталт тих, що були навесні 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку! Повторення Слов’янська ми також не допустимо!, – заявив міністр.

Він запевнив: якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань!

Чим кожен українець, зараз може допомогти:

Зберігати спокій. Не панікувати.

Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою та організованішою – зявив Монастирський.

Крім того, кожен на своєму місці повинен виконувати свою щоденну роботу, аби функціонували школи, лікарні, дитячі садки, підприємства, – додав міністр.

Монастирський пообіцяв вогонь на ураження у випадках спроб захоплення адмінбудівель: відео зверення

Монастирський пообіцяв вогонь на ураження у випадках спроб захоплення адмінбудівель (відео)Монастирський пообіцяв вогонь на ураження у випадках спроб захоплення адмінбудівель (відео)

Українська спортсменка Лідія Гунько заявила, що росіяни – не друзі, її пообіцяли “покарати”

Догори “гусеницями”: відео з російським танком насмішило мережу

Розстріл у Дніпрі: перші результати розслідування і пояснення Рябчука (відео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×