Купити квартиру в Дніпрі

Батько Кузьми Скрябіна розказав про смерть дружини (відео)

0ef2ddc8aa541f77c59920b407b9840f

Батько Кузьми Скрябіна розказав про смерть дружини. Жінка пішла з життя у вересні 2023 року після важкої хвороби.

Про це йдеться на сайті TSN.

Віктор Кузьменко, батько Кузьми став удівцем після смерті дружини. Зараз він живе один. Чоловік розповів про смерть своєї дружини.

«Вона лежала в лікарні у Львові впродовж 7 місяців. У неї був інсульт», – пригадав чоловік.

Згодом лікарі натякнули, що вони “безсильні й нічого не можуть зробити”.

«Потім вона ще три тижні була дома і стався другий інсульт. Її забрали на швидкій в реанімацію, а на другий день її не стало», додав Кузьменко.

Ще до смерті Ольги подружжя Кузьменків мало майстерню, в якій створювали декоративних ангелів та дзвіночки з кераміки. Віктор зізнався, що зараз продовжує цю справу.

Батько Кузьми Скрябіна розказав про смерть дружини: відео

Також він розповів про написану пісню «Мама» Скрябіним. Кузьма показав трек “Мама”, коли той вже був готовий. Музикант написав його в дорозі, допоки їхав до батьківської хати.

«Він їхав тоді з Івано-Франківська і завжди обирав такі дороги, які дозволяли йому швидше дістатися додому. І ось, якось, його занесло старою дорогою у ліс», – розповів Віктор.

1710932763 8126

Тоді була вже ніч, неподалік стояли лісовози, а ще була пожежа – горів торф й було димно.

«Кузьма Скрябін сказав: “Я так злякався, що я можу мами не побачити”. І от у нього впродовж того якогось короткого часу той текст визрів», додав батько артиста.

 

Новини України: «Квартал 95» розгнівав українців номером про чоловіків, чиї дружини після 24 лютого виїхали за кордон (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×