Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]За камеру в женском душе общежития студенту грозит срок : новые детали[:ua]За камеру в жіночому душі гуртожитку студенту загрожує термін : нові деталі[:]

[:ru]Против парня открыли уголовное дело. На данный момент полицейские устанавливают круг всех причастных к преступлению лиц, а также мотивацию поступка. Парню грозит срок

Правоохранители открыли уголовное дело против студента, который установил камеру в женском душе общежития Киевского политехнического института. Теперь ему грозит срок. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте СЕГОДНЯ.

На месте ЧП работала полиция

Прибывшие на место происшествия правоохранители осмотрели помещение, в результате чего обнаружили и изъяли камеру видеофиксации.

Кроме того, полицейские получили заявления от жительниц общежития и допросили их в качестве потерпевших.

[:ru]За камеру в женском душе общежития студенту грозит срок : новые детали[:ua]За камеру в жіночому душі гуртожитку студенту загрожує термін : нові деталі[:]

Что грозит студенту?

Против студента открыто уголовное дело по статье 182 (нарушение неприкосновенности частной жизни). Теперь ему грозит срок до трех лет ограничения свободы.

На данный момент полицейские устанавливают круг всех причастных к преступлению лиц, а также мотивацию поступка.

Подробности скандала

В женском душе общежития Киевского политехнического института установили камеру видеонаблюдения. Это сделал один из студентов.

Заведующая общежитием, которая сначала обещала держать дело на контроле, теперь призывает девушек, желающих написать коллективное заявление, “угомониться”.

По ее мнению, потребовать наказания для нарушителя – это буллинг. Заведующая обвиняет студенток в том, что они больше интересуются материальной компенсацией, чем наказанием, шантажирует, что будет привлекать к ответственности за курение.

Кстати, недавно “НСН” писал: Студент установил видеокамеру в женском душе – комендантша встала на его защиту[:ua]Проти хлопця порушено кримінальну справу. На даний момент поліцейські встановлюють коло всіх причетних до злочину осіб, а також мотивацію вчинку. Хлопцеві загрожує термін

Правоохоронці відкрили кримінальну справу проти студента, який встановив камеру в жіночому душі гуртожитку Київського політехнічного інституту. Тепер йому загрожує термін. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті СЬОГОДНІ.

На місці НП працювала поліція

Прибулі на місце події правоохоронці оглянули приміщення, в результаті чого виявили та вилучили камеру відеофіксації.

Крім того, поліцейські отримали заяви від мешканок гуртожитку та їх допитали в якості потерпілих.

[:ru]За камеру в женском душе общежития студенту грозит срок : новые детали[:ua]За камеру в жіночому душі гуртожитку студенту загрожує термін : нові деталі[:]

Що загрожує студенту?

Проти студента відкрито кримінальну справу за статтею 182 (порушення недоторканності приватного життя). Тепер йому загрожує термін до трьох років обмеження волі.

На даний момент поліцейські встановлюють коло всіх причетних до злочину осіб, а також мотивацію вчинку.

Подробиці скандалу

В жіночому душі гуртожитку Київського політехнічного інституту встановили камеру відеоспостереження. Це зробив один із студентів.

Завідуюча гуртожитком, яка спочатку обіцяла тримати справу на контролі, тепер закликає дівчат, охочих написати колективну заяву, “вгамуватися”.

На її думку, вимагати покарання для порушника – це буллінг. Завідуюча звинувачує студенток в тому, що вони більше цікавляться матеріальною компенсацією, ніж покаранням, шантажує, що буде залучати до відповідальності за паління.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Студент встановив відеокамеру у жіночому душі – комендантка стала на його захист[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×