Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Вартість квитків на “Укрзалізниці” з 10 грудня підніметься: на скільки

“Укрзалізниця” не передбачає жодних підвищень тарифів на пасажирські залізничні перевезення у 2022 році. Втім, у цьому році піднімуть ціни на 3%. Як зміниться вартість квитків з 10 грудня

Цього року залізниця змінить комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків. Востаннє його переглядали у 2019 році, зазначили в УЗ. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна

З 10 грудня 2021 року фіксований збір буде складати 30 гривень замість 22 грн. Також комісійний збір – 20 грн – буде включено до вартості квитків на експрес Київ – аеропорт Бориспіль. Таким чином, починаючи з завтрашнього дня квитки на експрес коштуватимуть 100 гривень.

Вартість квитків на "Укрзалізниці" з 10 грудня підніметься: на скільки

“Попри те, що зміна вартості квитків для пасажирів буде вкрай незначною – в середньому збільшиться лише на 3 %, для АТ “Укрзалізниця” таке підвищення дасть орієнтовно 6 млн гривень на місяць додаткових доходів”, – йдеться у повідомленні.

Також залізниця зменшує розмір комісійного збору за резервування квитків для групових замовлень. Відтепер вартість резервування місць в разі бронювання квитків для групи кількістю більше 30 осіб становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з осіб віком до 18 років.

Ціни на квитки у 2022 році не підніматимуть

У 2022 році планують новий підхід до формування цін на квитки у залежності від різних факторів, зокрема:

  • популярності напрямку,
  • часу придбання проїзного документа.

“Додаткові доходи компанія в наступному році планує отримати від підвищення ефективності закупівель та економії на кінцевій ціні, реалізації непрофільних активів та ін., але в жодному разі не від підвищення вартості квитків”, – йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця змінила правила купівлі квитків на електрички

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×