Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Укрзалізниця змінила правила купівлі квитків на електрички

Українська компанія “Укрзалізниця” скасувала оформлення проїзних документів на бланках замовлення – це суттєво спростить процес купівлі квитків на електрички.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Обозреватель.

Раніше пасажири після придбання квитків через офіційний сайт отримували на електронну пошту бланк замовлення, який потрібно було обміняти у касі на проїзний документ.

“Пасажири з бланками замовлень не могли здійснити посадку на поїзд. АТ “Укрзалізниця” вирішило низку технічних питань та спростило цей процес, скасувавши оформлення бланків замовлень для регіональних поїздів”,ідеться у повідомленні компанії.

Також в “Укрзалізниці” відзначили, що найзручніше купувати квитки через офіційний чат-бот. Його можна відкрити за посиланнями:

  • у Viber – https://vb.me/rus_railway;
  • у Telegram – https://t.me/Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot.

Також змінили розклад і додали поїздів

Зазначимо, раніше в Україні змінили розклад низки поїздів у харківському напрямку. Вони ходитимуть тимчасовими маршрутами з 15 по 20 грудня.

Також змінюється час відправлення, тож можливі затримки в дорозі до 30 хвилин. Усі зміни відображені в онлайн-системі замовлення квитків.

Зміни пов’язані із плановим ремонтом на станції Люботин у Харківській області. Зокрема:

  • поїзд № 142/141-114/113 Львів – Бахмут прямуватиме в об’їзд Харкова. Не буде зупинок на станціях Святогірськ, Ізюм, Балаклія та Харків. Натомість склад зупинятиметься у Лозовій та Слов’янську;
  • поїзд № 1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка не зупинятиметься у Святогірську, Ізюмі, Лимані, Харкові та Слов’янському курорті. При цьому також додадуться зупинки у Слов’янську та Лозовій.

Раніше повідомлялось, що “Укрзалізниця” запускає 12 пар швидкісних поїздів. Курсувати вони розпочнуть уже 12 грудня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×