Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У МВС запровадили спеціальну “гарячу лінію” для повідомлень про порушення прав у Нацгвардії

На спеціальну «гарячу лінію» пропонують звертатися  як самим військовослужбовцям, так і батькам солдатів-строковиків

Після недавньої трагедії у підрозділі Національної гвардії у Дніпрі, де солдат-строковик Артемій Рябчук розстріляв п’ятеро людей нібито через спричинені йому кривди, у МВС запровадили спеціальну “гарячу лінію” для повідомлень про цькування та порушення прав під час проходження служби. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ТСН.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський запевнив, що жоден випадок грубих позастатутних відносин не залишатися без правової оцінки та відповідного покарання.

У МВС запровадили спеціальну “гарячу лінію” для повідомлень про порушення прав у Нацгвардії

Для цього у відомстві було створено спеціальну “гарячу лінію”, на яку військовослужбовці Нацгвардії можуть повідомляти про порушення їхніх прав під час проходження служби. Сюди ж можуть звертатися батьки військовослужбовців. Зокрема солдатів-строковиків, якщо вони мають інформацію про порушення прав їхніх дітей.

“Про порушення прав військовослужбовців можна повідомити, зателефонувавши на гарячу лінію МВС за номером 15-36. Дзвінки прийматимуть з понеділка до четверга — з 09:00 до 18:00 та у п’ятницю — з 09:00 до 16:45”, – йдеться у повідомленні.

Раніше колишній військовослужбовець частини Нацгвардії, в якій 20-річний строковик Артемій Рябчук розстріляв п’ятьох людей, розповів про тиск та «особливі методи виховання».

Солдата строкової служби Артемія Рябчука його знайомі характеризують як неконфліктну людину.

У військовій частині, де служив Рябчук, були два випадки самогубства

У “дніпровського стрільця” з’явилася група підтримки: хто і чому захищає вбивцю п’ятьох людей

Стрілянина у Дніпрі: поранений нацгвардієць розповів про трагедію

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×