Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стрілянина у Дніпрі: поранений нацгвардієць розповів про трагедію

Поранений під час стрілянини на Південному машинобудівному заводі в Дніпрі 19-річний солдат-строковик Денис Намесник прийшов до тями і згадав про трагічні події раннього ранку 27 січня.

Нацгвардієць розповів, що під час інциденту був у казармі, де відсипався після несення денної служби на посту.

За словами Намісника, від глибокого сну його розбудили гучні ляскання. Про це передають автори Telegram-каналу “Дніпро зараз”, пише Обозреватель, інформує НСН.

Боєць пояснив, що із Рябчуком вони разом проходили військову службу, були знайомі, проте близько не спілкувалися.

Аналізуючи події, які передували масовому вбивству, Денис Намесник визнає, що не уявляє, чому його товариш по службі так вчинив і що могло штовхнути його на цей жорстокий злочин.

Тим часом лікарі відзначають позитивну динаміку у стані солдата, він отримав наскрізне поранення сідничного нерва.

Нагадаємо, що минулими вихідними п’ятьох постраждалих від куль, випущених по нацгвардійцям з автомата Калашникова Артемієм Рябчуком, відвідав персонально міністр внутрішніх справ Денис Монастирський з делегацією.

поранений нацгвардієць

Розстріл людей на заводі “Південмаш” у Дніпрі 27 січня влаштував солдат-строковик Національної гвардії Артемій Рябчук. Йому оголосили підозру за трьома статтями Кримінального кодексу: умисне вбивство (ст. 115), дезертирство (ст. 408) і викрадення та привласнення зброї і боєприпасів (ст. 410). Серед загиблих – четверо військових і цивільна жінка. Поранено пʼятьох людей.

Розстріл на заводі “Південмаш” у Дніпрі: ДБР шукає жінку, яка вивезла Артемія Рябчука

Нацгвардієць у Дніпрі застрелив п’ятьох людей, ще п’ятьох поранив. Які мотиви і у якому стані постраждалі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×