Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Ощадбанк змушує українців оформляти кредитні картки та витрачати з них гроші для отримання інших послуг

Клієнти державного банку Ощадбанк зіткнулися із низкою проблем, пов’язаних із кредитними картками

У відділеннях банку почали змушувати українців не лише оформляти кредитки, а й активно витрачати гроші, щоб отримати інші послуги. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

На сайті “Мінфін” багато клієнтів скаржаться на роботу Ощадбанку. Так, киянка з ніком “Viktoria2” розповіла, що менеджери у відділенні банку мало того, що нав’язали жінці фактично обманним шляхом отримання кредитної картки, а й почали вимагати, щоб вона активно користувалася кредитними грошима.

Нібито лише після цього їй оформлять картку киянина. Варто зазначити, що будь-яке нав’язування послуг банківськими установами є порушенням українського законодавства.

Ощадбанк змушує оформляти кредитки та витрачати з них гроші

Інший клієнт Ощадбанку, який вирішив закрити всі свої рахунки в даній фінустанові, повідомив, що менеджери банку відмовилися закривати кредитну картку та вимагали, щоб він витратив не менше 300 гривень кредитних грошей, нібито це є умовою Ощадбанку. Автор коментаря дзвонив на гарячу лінію, але там йому відповіли, що не мають зв’язку з відділеннями, тож нічим не можуть допомогти.

Ощадбанк змушує українців оформляти кредитні картки та витрачати з них гроші для отримання інших послуг

Служба підтримки Ощадбанку на обидві скарги клієнтів щодо непорозумінь із кредитними картками пообіцяла, що будуть проведені перевірки, про результати яких авторам повідомлять у особистих повідомленнях.

Послуги банків, які нав’язують українцям: на що звернути увагу, аби не витрачати зайвого

Компанія Укрпошта запускає нову послугу для українців

Ощадбанк припинить виплати пенсій після 31 березня – кого торкнеться

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×