Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На порталі «Дія» можна пройти навчання та отримати сертифікат – яку освіту можна здобути

У Мінцифри розповіли, що на порталі «Дія» можна пройти навчання цифрової грамотності та отримати відповідний документ

Міністерство цифрової трансформації відзвітувало, що понад мільйон громадян України пройшли процес навчання цифрової грамотності на порталі “Дія” та отримали відповідний сертифікат. У відомстві розповіли, які переваги дає навчання та як отримати документ. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

У прес-службі Мінцифри навели дані статистики, згідно з якою з усіх українців, які розпочинали навчання, близько 80% його успішно пройшли та змогли отримати сертифікат “Дія. Цифрова освіта”. Пройти навчання та дізнатися все про сучасні можливості цифрового світу може будь-хто.

На порталі «Дія» можна пройти навчання та отримати сертифікат – яку освіту можна здобути

У Мінцифрі нагадали, що сертифікат у додатку “Дія” можуть згенерувати ті, хто подивиться на всі серії будь-якого з понад 70 освітніх серіалів. Далі необхідно після кожної серії відповісти на запропоновані запитання. Відповіді мають бути правильними! Наприкінці слід успішно пройти фінальне тестування. Після цього можна відчути себе людиною, яка має високий рівень цифрової грамотності.

Ще один спосіб отримати сертифікат – це складання національного тесту на цифрову грамотність Цифрограм. За даними Міністерства цифрової трансформації, на сьогоднішній день сертифікати після успішного складання Цифрограм отримали вже понад 500 тисяч громадян України.

На порталі «Дія» можна пройти навчання та отримати сертифікат – яку освіту можна здобути

Отриманий сертифікат “Дія. Цифрове освіта” дає низку переваг. Документ можна використовувати під час працевлаштування, щоб продемонструвати роботодавцю своє прагнення саморозвитку та нових знань.

Крім того, сертифікат може знадобитися для підвищення кваліфікації держслужбовцям, педагогічним працівникам, медикам, військовослужбовцям, журналістам тощо.

На порталі «Дія» з’явиться чергова популярна послуга серед українців

COVID-сертифікати про бустерну дозу вже доступні у “Дії”: як згенерувати

Виплату за вакцинацію розширили на підлітків: коли можна отримати тисячу гривень

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×