Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Как изменятся цены на продукты перед Новым годом[:ua]Як зміняться ціни на продукти перед Новим роком[:]

[:ru]В Украине изменятся цены на продукты питания в конце 2021 года. Прогнозы неутешительные, целый ряд базовых товаров народного потребления подорожает в преддверии новогодних праздников

Экономические эксперты прогнозируют, что в конце декабря 2021 года в Украине ожидаются резкие скачки цен на рынках и супермаркетах. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Однозначно вырастет стоимость сахара, по данным аналитиков, сладкий продукт подорожает до 50 гривен за килограмм. Сахар подорожает на фоне роста цен на энергоносители, а также из-за повышения ценников на данный продукт на мировом рынке.

До 65 гривен за килограмм в Украине подорожает гречка В этом уверен исполнительный директор Международной ассоциации гречки Сергей Громовой. Рост цен возможен, если Россия прекратит поставки гречки в Украину.

[:ru]Как изменятся цены на продукты перед Новым годом[:ua]Як зміняться ціни на продукти перед Новим роком[:]

Рис в ноябре уже подорожал до 35-45 гривен за килограмм, но увеличение стоимости энергоносителей и логистики может привести к еще большему росту цен.

Подсолнечное масло в ноябре подорожало до 60-62 гривен за литр, ожидается, что рост цен продолжится до конца текущего года.

Установленные в Украине ограничения на импорт дешевой свинины из Европы могут привести к тому, что до Нового года этот вид мяса подорожает на 50-100% за килограмм. Ближе к новогодним праздникам подорожает курятина, в среднем на 5-10%.

Хлеб и хлебобулочные изделия из-за роста тарифов на газ и электроэнергию подорожает в среднем на 10-25%. Об этом рассказали во Всеукраинской ассоциации пекарей.

Кстати, недавно “НСН” писал: Какие продукты зимой ослабляют здоровье[:ua]В Україні зміняться ціни на продукти харчування  наприкінці 2021 року. Прогнози невтішні, ціла низка базових товарів народного споживання подорожчає напередодні новорічних свят

Економічні експерти прогнозують, що наприкінці грудня 2021 року в Україні очікуються різкі стрибки цін на ринках та супермаркетах. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Однозначно зросте вартість цукру, за даними аналітиків, солодкий продукт подорожчає до 50 гривень за кілограм. Цукор подорожчає на тлі зростання цін на енергоносії, а також за підвищенням цінників на даний продукт на світовому ринку.

До 65 гривень за кілограм в Україні подорожчає гречка У цьому впевнений виконавчий директор Міжнародної асоціації гречки Сергій Громовий. Зростання цін можливе, якщо Росія припинить постачання гречки до України.

[:ru]Как изменятся цены на продукты перед Новым годом[:ua]Як зміняться ціни на продукти перед Новим роком[:]

Рис у листопаді вже подорожчав до 35-45 гривень за кілограм, але збільшення вартості енергоносіїв та логістики може призвести до ще більшого зростання цін.

Соняшникова олія у листопаді подорожчала до 60-62 гривень за літр, очікується, що зростання цін продовжиться до кінця поточного року.

Встановлені в Україні обмеження на імпорт дешевої свинини з Європи можуть призвести до того, що до Нового року цей вид м’яса подорожчає на 50-100% за кілограм. Ближче до новорічних свят подорожчає курятина, в середньому на 5-10%.

Хліб та хлібобулочні вироби через зростання тарифів на газ та електроенергію подорожчає в середньому на 10-25%. Про це розповіли у Всеукраїнській асоціації пекарів.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Які продукти взимку послаблюють здоров’я[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×