Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Електронне інформтабло для водіїв на «зеленій» енергії –де вже з’явилося

В Україні з’явилось перше електронне інформтабло для водіїв. Електроенергія для нього подається від альтернативного джерела енергії

Зокрема, це інформаційне табло для водіїв встановили під час в’їзду до Черкаської області на трасі Н-08 “Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь” Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA..

Виведення інформації на табло проводитиметься Службою автомобільних доріг за допомогою спеціального програмного забезпечення. Водії в Черкаській області тепер будуть своєчасно попереджені про ремонтні роботи, ожеледицю, снігові замети, туман тощо. Це має допомогти зменшити кількість ДТП.

Електронне інформтабло для водіїв на «зеленій» енергії –де вже з'явилося

Електроенергія на інформтабло подається від альтернативного джерела енергії. Табло, яке, до речі, випущено в Австрії, за якістю зображення нічим не поступається подібним аналогам, але при цьому для його роботи потрібно в сім разів менше енергії.

Це перше в Україні електронне інформаційне табло для водіїв, яке живиться від сонячних панелей. Надалі такі інформаційні системи з’являться і в інших українських областях.

В Україні планують штрафувати водіїв за літню гуму взимку

Система штрафних балів для водіїв – як планують позбавляти водійських прав

Водіїв готують до нового пального: перші заправки з’являться у 2022 році

Які нововведення для водіїв передбачено у 2022 році

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×