Купити квартиру в Дніпрі

Війна переходить у нову стадію – Олександр Сирський (відео)

Війна переходить у нову стадію – Олександр Сирський (відео)

Війна переходить у нову стадію. Про це заявив новий Головнокомандуючий ЗСУ Олександр Сирський в інтерв’ю ZDF, передає НСН.

За словами Сирського, ЗСУ перейшли від наступальних дій до ведення оборонної операції, адже основна цінність для України – це життя військових, в особливості тих, які виконують бойові завдання. Сирський підкреслив, що Україна не може собі дозволити діяти аналогічно рф і не цінувати життя українців.

Ми перейшли від наступальних дій до ведення оборонної операції. Мета нашої операції – виснажити противника, завдати йому максимальних втрат, використовуючи наші укріплення, наші переваги в технічному плані, в плані безпілотної авіації, РЕБ, утримування підготовлених рубежів оборони, – сказав він

Сирський додав, що ця війна підвищує значення технологічного прогресу в збройних силах та самого прогресу збройної боротьби.

Ми вже бачимо і для нас це не новина – використання наземних роботизованих платформ. Модулів, які керуються дистанційно, що дає можливість зберегти життя військових. Тобто війна переходить у нову стадію, – заявив він

Війна переходить у нову стадію – Олександр Сирський: відео

Війна переходить у нову стадію – Олександр Сирський (відео)Війна переходить у нову стадію – Олександр Сирський (відео)

Ще новини України: Нове командування ЗСУ: що відомо про 11 вищих офіцерів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×