Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В Украине могут ввести принудительную вакцинацию – Ляшко[:ua]В Україні можуть ввести примусову вакцинацію – Ляшко[:]

[:ru]В Минздраве допускают, что в Украине могут ввести принудительную вакцинацию, сообщает НСН, ссылаясь на Укринформ. Ее позволяет проводить закон “О защите населения от инфекционных болезней”.

Министр здравоохранения Украины допускает, что к отдельным группам людей может быть применена принудительная вакцинация от коронавирусной болезни.

Об этом Виктор Ляшко заявил в эфире “Свободы слова” на канале ICTV.

По его словам, может наступить момент, когда в Украине может быть введена принудительная вакцинация.

Он отметил, что ее позволяет проводить закон “О защите населения от инфекционных болезней”.

“Сегодня вакцина доступна для всех и вакцинация является добровольной. Вопрос введения категорий профессий, для которых вакцинация от коронавируса будет обязательна, рассматривается”, – отметил Виктор Ляшко.

Ранее сообщалось, что в Украине хотят ввести отдельную уголовную ответственность для медиков за фальшивые справки о вакцинации от COVID-19 и фальшивые отрицательные ПЦР-тесты.

Кстати, недавно “НСН” писал:

В Україні знову хочуть ввести “SIM-карти за паспортом” – обов’язкову ідентифікацію абонентів

Україна не може запровадити подвійне громадянство – у чому складність

У МОЗ розповіли, скільки коштує трансплантація органів в Україні[:ua]У МОЗ припускають, що в Україні можуть ввести примусову вакцинацію, повідомляє НСН, посилаючись на Укринформ. Її дозволяє проводити закон “Про захист населення від інфекційних хвороб”.

Міністр охорони здоров’я України допускає, що до окремих груп людей може бути застосована примусова вакцинація від коронавирусной хвороби. Про це Віктор Ляшко заявив в ефірі “Свободи слова” на каналі ICTV.

За його словами, може наступити момент, коли в Україні може бути введена примусова вакцинація.

Він зазначив, що її дозволяє проводити закон “Про захист населення від інфекційних хвороб”.

“Сьогодні вакцина доступна для всіх і вакцинація є добровільною. Питання введення категорій професій, для яких вакцинація від коронавірусу буде обов’язкова, розглядається”, – зазначив Віктор Ляшко.

Раніше повідомлялося, що в Україні хочуть ввести окрему кримінальну відповідальність для медиків за фальшиві довідки про вакцинацію від COVID-19 і фальшиві негативні ПЛР-тести.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

В Україні знову хочуть ввести “SIM-карти за паспортом” – обов’язкову ідентифікацію абонентів

Україна не може запровадити подвійне громадянство – у чому складність

У МОЗ розповіли, скільки коштує трансплантація органів в Україні
[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×