Купити квартиру в Дніпрі

У Генштабі прокоментували заяви про «розмінування Чонгару» перед війною

У Генштабі прокоментували заяви про «розмінування Чонгару» перед війною

У Генштабі прокоментували заяви по нібито «розмінування Чонгару» перед повномасштабним вторгненням рф. Така інформація поширюється у мережі, і військові спростували її, передає НСН.

Генштаб Збройних сил України заявив, що Чонгарський міст був замінований, але українським військовим протистояли сили, що переважали у 15 разів. Заяву Генштабу ЗСУ опублікувала пресслужба військового органу.

Відомство наголосило, що ЗСУ виконують завдання за призначенням, керуючись винятково національними інтересами, та діють відповідно до обстановки, що склалася.

У Генштабі додають, що всі висновки щодо правомірності ухвалених рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після завершення війни.

Позиція у нас проста. Герої повинні отримувати нагороди. Окупанти та їх посіпаки — сидіти за ґратами. А поки продовжуємо працювати на перемогу, — резюмували в Генштабі.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що ЗСУ готові завдати удару по Кримському (Керченському) мосту за першої ж нагоди, адже саме через нього російсько-окупаційні війська перекидають підкріплення своїй армії. Він зазначив, що якби в України була спроможність це зробити — це вже б зробили.

Чому Нафтогаз продовжує розсилати платіжки за газ українцям, будинки яких зруйновані війною

Армія РФ може застосувати хімічну зброю – українців закликали бути готовими до хімічної атаки

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×