Купити квартиру в Дніпрі

В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна 

В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна 

В Україні ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна. За матеріалами СБУ він проведе 10 років за ґратами, передає НСН.

Служба безпеки зібрала беззаперечні докази вини ще одного російського агента, який збирав розвіддані про підрозділи Сил оборони на Донеччині.Співробітники СБУ затримали його у результаті спецоперації у прифронтових районах регіону у травні цього року.Суд призначив йому покарання у вигляді 10 років ув’язнення.

За даними слідства, зловмисником є особистий інформатор російського терориста Стрєлкова-Гіркіна.

В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна 

Саме за його дорученням ворожий поплічник намагався виявити місця дислокації та маршрути переміщення українських військ в районі Слов’янська.

Також передавав ворогу локації місцевих держустанов та об’єктів критичної інфраструктури.

Встановлено, що на колишнього «министра обороны «днр» він вийшов через заборонену соцмережу «Одноклассники» після початку повномасштабного вторгнення.

Там запропонував Стрєлкову свою «допомогу» у війні проти України.

Передачу закритих відомостей російський агент здійснював з власного акаунта електронної пошти у вигляді міток на електронних картах з детальним описом прилеглої місцевості.

В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна  В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна  В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна 

За матеріалами СБУ суд визнав зловмисника винним за:

  • ч. 3 ст. 114-2 (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Служба безпеки наголошує на невідворотності покарання за злочини проти нашої держави.

Розслідування проводили співробітники СБУ Донецької та Луганської областей за процесуального керівництва обласної прокуратури.

В Україні затримали і ув’язнили особистого інформатора Стрєлкова-Гіркіна 

Джерело: СБУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×