Купити квартиру в Дніпрі

Захоплення центральної України та Києва залишається у планах рф – Генштаб

захоплення

Ймовірними наступними послідовними діями противника є спроби захоплення території Одеської, Миколаївської та частково Запорізької областей, створення сухопутного коридору до Придністровського регіону Республіки Молдова, захоплення території центральної України, оволодіння Києвом.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов, пише Інтерфакс-Україна, передає НСН.

“Імовірними наступними послідовними діями противника ми розглядаємо його спроби взяття під контроль території Одеської, Миколаївської та частково Запорізької областей, створення сухопутного коридору до Придністровського регіону Республіки Молдова, захоплення території центральної України, оволодіння Києвом, інсценізація перевиборів до законодавчої влади з проведенням до влади проросійських сил, створення нового державного утворення та включення його до складу Росії. Отже, противник намагатиметься досягти своєї стратегічно-політичної мети. Але це його думки. На їхню думку є наша протидія”,сказав Громов на брифінгу в медіацентрі “Україна” у Києві в середу.

Гауляйтер Херсонщини каже, що проситиме путіна приєднати область до росії

путін готується до затяжної війни – розвідка США

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×