Купити квартиру в Дніпрі

Як швидкі успіхи ЗСУ на фронті вплинуть на росію – розповіли у Міноборони Великої Британії

успіхи ЗСУ на фронті

У Міноборони Британії розповіли, як швидкі успіхи ЗСУ на фронті вплинуть на росію.

За інформацією Міністерства оборони Великої Британії, на тлі наступу України росія, ймовірно, наказала вивести свої війська з усієї окупованої Харківської області на захід від річки Оскол, передає НСН з посиланням на НВ.

У зведенні відомства в Twitter йдеться, що в цьому секторі залишаються ізольовані осередкт опору, але із середи Україна відвоювала територію, яка щонайменше вдвічі перевищує площу Великого Лондона – тобто 1572 квадратні кілометри.

При цьому на півдні України, біля Херсона, рф щосили намагається перекинути достатні резерви через річку Дніпро до лінії фронту.

Імпровізований плавучий міст, який рф почала будувати понад два тижні тому, залишається незавершеним. Українська далекобійна артилерія зараз, ймовірно, так часто б’є по переправах через Дніпро, що росія не може проводити ремонт пошкоджених автодорожніх мостів.

“Швидкі українські успіхи мають серйозні наслідки для загальної операційної схеми росії. Більшість сил в Україні, швидше за все, змушена віддавати пріоритет надзвичайним оборонним діям”, зазначили у відомстві.

Крім того, і так обмежена довіра військ до вищого військового керівництва росії, ймовірно, ще більше погіршиться.

Як путін може помститися за провал на фронті – 3 варіанти розвитку подій

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×