Купити квартиру в Дніпрі

Нафтогаз пояснив вимогу двічі сплатити за газ

Нафтогаз пояснив вимогу двічі сплатити за газ

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” відповіла на звинувачення у тому, що з клієнтів вимагають двічі сплатити за газ.

Про це повідомляє НСН з посиланням на “Хвилю“.

“Вам передали облгази, люди заплатили туди, а тепер ви вимагаєте оплату вдруге. Самі опублікували, що 1,3 млн звернень до колцентру. Коментарі видаляєте. Поясніть, чому гроші у вас, а ви виманюєте оплату вдруге?”,написав невдоволений клієнт під постом Нафтогазу у Фейсбук.

У компанії зазначили, що механізму автоматичного переказу коштів між компаніями не існує.

“У ситуації, що склалася, ми радимо особисто звернутися до Вашої попередньої газопостачальної компанії з відповідною письмовою заявою”,зазначили у Нафтогазі.

Також там додали, що згідно із законодавством України, попередній постачальник не може відмовити у поверненні переплати.

Нафтогаз пояснив вимогу двічі сплатити за газ

Як стало відомо, на українців ймовірно чекає найхолодніша зима за останні десятиліття.

Таку думку висловив голова державної газової компанії Нафтогаз Юрій Вітренко. Він повідомив, що термостати в централізованих системах опалення мають бути увімкнені пізніше, ніж зазвичай, і вимкнені – раніше.

За його словами, температура в приміщеннях буде встановлена на рівні 17-18°C, що приблизно на чотири градуси нижче за норму.

Вітренко порадив людям запастися ковдрами та теплим одягом на випадок, якщо температура на вулиці впаде до вище середньої для зими -10 градусів.

Нафтогаз звернувся до клієнтів через “страшні для українців слова”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×