Купити квартиру в Дніпрі

Чому росія досі не завдала нового масованого ракетного удару – пояснення ГУР

ракетного удару

У Головному управлінні розвідки припустили, що росія накопичує ракети та вивчає ймовірні цілі перед тим, як завдати нового масованого ракетного удару по Україні.

Про це повідомив представник ГУР Вадим Скибицький в ефірі телемарафону, передає НСН.

«По-перше, здійснюється дорозвідка тих об’єктів, по яких вже завдавалися удари. По-друге, вивчаються ті райони, цілі, по яким завдадуть удару. І третє – це підготовка, зосередження ракет, їхня підготовка до бойового застосування, що потребує часу», пояснив Скібіцький.

Чому росія досі не завдала нового масованого ракетного удару - пояснення ГУР

Вадим Скибицький

Він також додав, що росіяни вже використовують радянські ракети, які потребують підготовки та обслуговування перед застосуванням.

Ракетні удари по інфраструктурі

Останнім часом російські війська посилили обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури України. Для атак вони використовують крилаті ракети, ракети протиповітряної оборони «земля-земля» та надані Іраном дрони-камікадзе Shahed-136.

Окупанти здійснили вже 7 масштабних ракетних атак по енергетичній інфраструктурі: 10, 11, 17 та 31 жовтня, а також 11, 15 та 23 листопада.

Станом на 29 листопада дефіцит потужності в енергосистемі становив 30%. Після усунення причин аварійних вимкнень блоки повернуться в роботу. А це зменшить дефіцит в енергосистемі та скоротить обсяги обмежень для споживачів.

Російські війська хочуть збільшити напрямки ударів по Україні – Повітряні сили

Джерело: Громадське

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×