Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти захопили Левадне на Запоріжжі і просунулися біля 7 населених пунктів – DeepState

Окупанти захопили Левадне на Запоріжжі і просунулися біля 7 населених пунктів – DeepState

Окупанти захопили Левадне, що на Запоріжжі, а також просунулися біля 7 населених пунктів на сході. Про це повідомляють аналітики DeepState. Вони оновили мапу бойових дій.

Російським військовим змогли просунутися у низці населених пунктів на сході України. Також противник окупував село Левадне Запорізької області, повідомляють у DeepState вранці 27 жовтня, передають «Новини України – НСН».

Зазначається, що просування російських військ було зафіксовано одразу біля семи населених пунктів.

За даними аналітиків, ворог просунувся біля Шахтарського, Новоукраїнки, Богоявленки, Новодарівки, Стельмахівки, у Гірнику та Олександрополі.

Окупанти захопили Левадне

7f3e2c65 c8ac8beca9390a036361a36c54caea2e

Окупанти захопили Левадне

Окупанти захопили Левадне, що на Запоріжжі.

Окупанти захопили Левадне

Це село, яке знаходиться за 23 км на північний схід від Гуляйполя.

Зазначимо, що ще два тижні тому почала з’являтися інформація про закріплення росіян у лісосмугах в районі Левадного та здійснення підготовки до подальших дій.

У зведенні ISW від 13 жовтня повідомлялося, що російське просування в районі Левадного-Новодарівки гіпотетично може бути спрямоване на те, щоб перерізати дорогу, що з’єднує Гуляйполе з Великою Новосілкою, та погіршити логістичне повідомлення сил ЗСУ з Великою Новосілкою — особливо перед можливим посиленням російських атак з метою захоплення Великої Новосілки.

Нагадаємо, раніше про активність росіян на Запорізькому напрямку інформував моніторинговий телеграм-канал «Миколаївський Ваньок». Він повідомляв про захоплення окупантами Нестерянки. На думку «Ванька», ворог і надалі буде продовжувати наступ на Запоріжжі з метою підійти до обласного центру на відстань артилерійського пострілу.

Ще новини України: Росіяни захопили ще одне село, просунулися на Курському, Курахівському і Покровському напрямках – аналітики

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу