Купити квартиру в Дніпрі

ОФІЦІЙНО: НПЗ, бази, склад Shahed-136 – Україна уразила низку важливих об’єктів на території РФ

ОФІЦІЙНО: НПЗ, бази, склад Shahed-136 - Україна уразила низку важливих об’єктів на території РФ

Україна успішно уразила низку важливих об’єктів на території РФ. Про це офіційно заявили у Генштабі ЗСУ 21 червня. Розповідаємо подробиці.

Сили оборони України успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі російської федерації, – йдеться у повідомленні, передають Новини України – НСН

Україна уразила низку важливих об’єктів на території РФ

Україна уразила низку важливих об’єктів на території РФУ Генштабі зазначають, що, зокрема, у ніч на 20 червня підрозділи Збройних Сил України та Служби безпеки України атакували склад пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області, а також нафтобазу «Енемська», що в Республіці Адигея.

В районі нафтобази «Енемська» зафіксовано щонайменше п’ять вибухів, після чого почалася пожежа. Підтверджується також ураження складу пально-мастильних матеріалів противника в Тамбовській області. Відомо про пошкодження як мінімум однієї ємності із нафтопродуктами.

Уже у ніч на 21 червня безпілотними авіаційними комплексами атаковано Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Окрім цього, завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та тимчасово окупованому Криму.

Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

Також, сьогодні вночі Сили оборони України завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування “Shahed-136/Герань-2”, навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією.

Сили Оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та припинити збройну агресію рф проти України. Далі буде… – йдеться у повідомленні

Ще новини України: Перший удар західною зброєю по території РФ: куди влучили і що знищили (фото)

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу