Купити квартиру в Дніпрі

В ОП розповіли, чи будуть переговори з Росією: відео

чи будуть переговори

В Офісі президента України розповіли, чи будуть переговори з Росією. На думку Михайла Подоляка, росіяни не зможуть захопити Київ, якщо підуть у повторний наступ, передає НСН.

«Київ не взяли і не візьмуть. І віддадуть все, що забрали сьогодні. Тому що ця війна сьогодні перейшла за точку, за якою вже не можна домовлятися. Ми вийшли на точку неповернення. І ми або заберемо все, і таким чином забезпечимо безпеку в цілому, або ми програємо – не сьогодні, так завтра, чи післязавтра. Ми не можемо зайти в концепцію 2014 року і сказати, що може бути якесь тимчасове перемир’я, яке дозволить нам щось робити. В перші години вторгнення було розуміння, що ми витримаємо все», розповів радник ОП.

В ОП розповіли, чи будуть переговори з Росією: відео

В ОП розповіли, чи будуть переговори з Росією: відеоВ ОП розповіли, чи будуть переговори з Росією: відео

Він зазначив, що ніхто з влади не виїхав з України. Всі розуміли, що навалу окупантів наша країна витримає.

«Чому звідси ніхто нікуди не поїхав, бо розуміли, що ми не просто витримаємо, що ми зможемо, що після того, як ми витримали першу навалу, можна буде організувати ефективний контрнаступ. Я маю на увазі не конкретну спецоперацію, а контрнаступ по всіх напрямках: і дипломатичному, і внутрішньому, перебудувати економіку зможемо, знайти відповіді на питання – а що ми робитимемо, приміром, з соціальними витратами, з великою кількістю ВПО. Але все це ми вибудували. Економіка не впала повністю, люди отримують виплати, люди хочуть повертатися до країни. Армія ефективна», додав Подоляк.

Путін вже програв війну в Україні – поразка зафіксована на усіх фронтах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×