Купити квартиру в Дніпрі

«Косимо газони за 5-30 км від фронту»: «Миколаївський Ваньок» жорстко висловився про «план поразки» в Україні

«Косимо газони за 5-30 км від фронту»: «Миколаївський Ваньок» жорстко висловився про «план поразки» в Україні

«Подивився свіже відео з Селідового і звернув увагу на новеньку вивіску з назвою вулиці. Ну і кому вона тепер потрібна?». Про таке пише моніторинговий телеграм-канал «Миколаївський Ваньок». Він обурений діями влади на всіх рівнях, які, на його думку, ведуть не до перемоги України, а до поразки.

Подивився свіже відео з Селидове, звернув увагу на нову вивіску назви вулиці на порожній зупинці. Не знайшов у мережі інформації, а скільки таких було зроблено та за скільки грошей? Перемінювали вулицю, добре, та й кому тепер потрібна ця вивіска? – пише «Миколаївський Ваньок»

Він нагадав, що у нас є «план перемоги», пункти якого усі ми читали.

А давайте тепер про план поразки, – пропонує «Миколаївський Ваньок»

Він озвучив 6 пунктів цього «плану», передають «Новини України – НСН».

«Миколаївський Ваньок» жорстко «план поразки»: 6 пунктів

  1. За скажені бабки займаємося озелененням парків, косимо газони десь у Донецькій області, бажано в 5-10-20-30 км від фронту, але в жодному разі не пускаємо такі ж скажені бабки на допомогу та забезпечення своїх же військових частин, які перебувають у тій чи іншій громаді, нехай волонтери забезпеченням займаються, вони он по 50 000 – 60 000 грн на місяць збирають, цього має вистачити;
  2. Замість грамотної інформаційної політики та медіапідтримки рекрутингових кампаній кожної з бригад, які знаходяться безпосередньо на першій лінії фронту – завалюємо міста бігбордами своїм милим личиком з тезою а-ля «Нам тут жити», а комплектацією бригад нехай займається ТЦК за тією ж схемою, що й і до цього, вона ж робоча і забезпечує максимально якісним ресурсом ці бригади. при цьому заявляємо, що «тема з рекрутингом провальна» і вона не здатна забезпечити повністю потреби бригад (ви хоч щось зробили, щоб розвинути цей самий рекрутинг?);
  3. Жодної відповідальності для корупціонерів, у тому числі для тих, від яких безпосередньо залежить забезпечення цих самих бригад, для мемов і картинки затримуємо з тоннами баксів «на ліжечку» особин, а потім публічно заявляємо, мовляв, «законодавство ми змінити особливо не можемо, тому й відповідальності як такої особливо не буде », а взагалі шо ви холуї обурюєтеся, ну крадуть всі, всі під заставу виходять та й по@ер;
  4. Формуємо спочатку вимоги до всіх на світі і претензії, а до себе нічого не формуємо – у нас все добре, все ідеально, особливо коли в найгарячішу фазу змінюють комбригів у деяких ключових бригадах х@й зрозумій, з якоїсь причини, а потім топаємо ніжками та кричимо на нарадах, а що ж прости Господи пішло не так?!
  5. Не займаємося внутрішніми фінансовими зникненнями, не трясемо митниці та цілі схеми крадіжок в різних ешелонах влади, щоб пустити викрадені гроші наприклад на виплати ВПО чи зміцнення областей, а потім голосно заявляємо, що люди «чомусь» повертаються до своїх прифронтових будинків і додому в окупацію. Аналогічно з попереднім пунктом – голосно топаємо ніжками, заявляємо, але нічого не робимо.
  6. Продовжуємо випускати в ефіри різного роду «ікспертів», які пророкують підвищення цін на світло, газ, воду і повітря і одночасно з цим підвищуємо податки, при цьому в жодному разі не займаємося пунктом номер 5 і не пояснюємо народу, що ми плануємо або не плануємо, і яким чином у «верхівки по світлу, газу та воді» більше достатку ніж у деяких сіл разом узятих.

А тепер порівняйте ці пункти з тими, що ви читали. На сьогодні – за яким планом ми більше йдемо? Мораль: якщо самі не хочете вигравати (або хочете, але не хочете йти на кардинальні рішення, щоб цілі досягти) – то який сенс змушувати в це вірити простий народ? – пише «Миколаївський Ваньок»

«Миколаївський Ваньок»

«Миколаївський Ваньок»

«Миколаївський Ваньок»

Ще новини України: Наступ Росії на Запоріжжя: чому всі про це говорять і яка мета

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу