Купити квартиру в Дніпрі

Коли закінчиться війна: Арестович назвав терміни і два варіанти фіналу

Коли закінчиться війна: Арестович назвав терміни і два варіанти фіналу

Коли закінчиться війна – це питання зараз хвилює всіх українців. Радник голови Офісу президента Олексій Арестович назвав два, імовірних, варіанти розвитку подій в Україні у зв’язку з війною, розв’язаною країною-агресоркою РФ та окреслив терміни завершення війни.

Про це Арестович сказав в інтерв’ю Дмитру Гордону, передає НСН.

“У нас є два рішення. Перше: на переговорах, які зараз успішно проходять, може бути все вирішено в найкоротші терміни, 1-2 тижні. Тобто це з повним виведенням російських військ. Хоча, гадаю, цим не обмежиться”, – сказав Арестович.

Другий варіант, за словами радника голови Офісу Зеленського, передбачає продовження бойових дій: російська армія може спробувати зробити ще одну спробу наступу за допомогою сирійців та інших 10-15 тисяч добровольців.

“Другий варіант: Росія підкупить резерви, зрозуміє, що їм не вдасться з нами домовитися. І тоді буде ще одна спроба наступу на Україну. Тоді нам знадобиться ще тиждень, щоб їх перемолоти. І тоді все, у них не залишиться вже жодних резервів. Ця фаза може зайняти час до кінця квітня Якщо буде другий варіант, то все це може зайняти ще місяць – до середини квітня”, – додав Арестович.

Коли закінчиться війна: Арестович назвав терміни і два варіанти завершення в інтерв’ю Гордону: відео

Коли закінчиться війна: Арестович назвав терміни і два варіанти фіналуКоли закінчиться війна: Арестович назвав терміни і два варіанти фіналу

Два варіанти подальших дій Путіна – розслідувач Грозєв

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×