Купити квартиру в Дніпрі

Два варіанти подальших дій Путіна – розслідувач Грозєв

2 варіанти подальших дій Путіна

За словами розслідувача, путін розуміє безвихідь ситуації і. Грозєв розповів про два варіанти дій Путіна

росія провалила план щодо окупації України, а у спецслужбах рф розпочалися репресії, повідомив розслідувач Bellingcat Христо Грозєв. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті 5ua

За його словами, через відсутність постачання їжі, води та пального російські військові раді були б відступити, але їм заважають так звані загороджувальні підрозділи “кадировців”, яким наказали стріляти в дезертирів, а з іншого – українські війська, які готові до атаки в тилу.

Два варіанти подальших дій Путіна – розслідувач Грозєв

“Швидкого виходу не буде, тому важливо розуміти, що відбувається всередині еліти Кремля, спецслужб, які зараз прийняли та зрозуміли, це доведено, що “план А” провалився. Є режим очікування. Зміни щоденні, які не вказують на нову стратегію”, – зазначив він.

Джерела в Кремлі підтвердили арешт керівника 5-ї служби ФСБ генерал-полковника Сергія Бесєдіна, який відповідав за зовнішню розвідку, а також інші репресії всередині спецслужб, уточнив розслідувач.

“Я не бачу ситуацію в Кремлі, яка свідчить про те, що через тиждень-два продовжиться війна. Буде зрушення, питання – яке”, – наголосив він.

За його прогнозом, путін має два варіанти: домовитися із Зеленським на умовах набагато компромісніших, ніж були заявлені спочатку, або зважитися завдати удару по цивільному населенню неконвенційною зброєю, щоб примусити Київ до компромісу й показати своїй країні результат. Сам Грозєв схиляється до першого варіанту, аргументуючи це певними сигналами від Ердогана та Зеленського.

“Я вважав, що це неймовірно, але останні сигнали від Ердогана та Зеленського про те, що раптом з’явилися можливості про домовленість, вказують на те, що найімовірніше путін розуміє безвихідь ситуації”, – додав Грозєв.

Радник Путіна пішов у відставку через «зміну курсу по Україні»

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×