Купити квартиру в Дніпрі

Росія готує ймовірну атаку з Каспійського моря: деталі

Росія готує ймовірну атаку

За певними ознаками, існує можливість, що російські війська готуються до масштабного ракетного удару по території України. На це вказує зокрема активність ворожої стратегічної авіації. Про це повідомляється в Telegram-каналі “monitor”, передає НСН.

Росія готує ймовірну атаку з Каспійського моря

Моніторинговий канал повідомив, що активність російської стратегічної авіації та характерні підготовчі дії вказують на ймовірну ракетну атаку в ніч із 23 на 24 жовтня з Каспійського напрямку.

За попередніми даними, йдеться про бомбардувальники Ту-95МС та Ту-160, які регулярно запускають по Україні крилаті ракети Х-101/555.

Крім того, на аеродромі “Моздок” (Північна Осетія) російська армія зосередила п’ять винищувачів МіГ-31К. Ці літаки є носіями ракет Х-47 “Кинжал”, яка може вражати цілі на відстані до 2 тис. кілометрів.

Також російські окупанти вивели ракетоносії на бойове чергування. За інформацією Військово-морських сил України, станом на ранок 23 жовтня в акваторії Чорного моря знаходилися два ракетоносія з максимальним можливим залпом 16 крилатих ракет “Калібр”.

Водночас моніторинговий канал пише, що росіяни перекинулив один підводний ракетоносій із тимчасово окупованого Севастополя до Новоросійська. У Криму, попередньо, знаходиться один ракетоносій, а в порту Новоросійська – вісім ракетоносіїв.

Росія готує ймовірну атаку

Раніше ми писали: Скоро зима – чи можливі відключення світла на кілька днів через атаки РФ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×